Rekonstrukcija zgrade

Modernizacija Zračne luke Mostar: Suvremeni izgled za vrhunsko putničko iskustvo

Cilj ovog poduhvata je stvoriti suvremeni i privlačan ambijent, s naglaskom na unapređenje iskustva putnika.
Gospodarstvo / Ulaganja | 20. 12. 2023. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zračna luka Mostar u započela je ambiciozan projekt preuređenja koji će rezultirati potpuno novim izgledom kako interijera, tako i eksterijera svoje zgrade.

Cilj ovog poduhvata je stvoriti suvremeni i privlačan ambijent, s naglaskom na unapređenje iskustva putnika.

Zračna luka Mostar objavila je na društvenim mrežama mogući izgled nove zgrade, navodeći kako su krenuli sa projektom uređenja zgrade te kako će ulaganja biti usmjerena na podizanje kvalitete putničkog iskustva.

Očekuje se da će obnova interijera i eksterijera zgrade značajno pridonijeti vizualnom dojmu te poboljšati funkcionalnost prostora.

Jedan od ključnih ciljeva projekta je usklađivanje Zračne luke Mostar s najvišim standardima, čime će se povećati njezina konkurentnost i atraktivnost za putnike.

Modernizacija će obuhvatiti prostorne promjene, tehnološka unapređenja i estetske inovacije.

Podsjetimo i kako je početkom prosinca Zračna luka Mostar uspješno prošla IATA nadzor (nadzor međunarodnog udruženja zračnih prijevoznika) koji se odnosio na provjeru zadovoljavanja propisanih normi u radu zimske službe čija je osnovna zadaća odleđivanje zrakoplova uslijed loših vremenskih uvjeta.

''Uspješan prolazak kroz ovaj nadzor predstavlja značajan trenutak za Zračnu luku budući da je ovo prvi provedeni audit od strane IATA inspektora. Ovim događajem obilježavamo ne samo uspjeh Zračne luke, već i njenu posvećenost najvišim standardima sigurnosti. Biti podvrgnut IATA nadzoru dodatno naglašava ozbiljnost i profesionalnost našeg pristupa kako u dosadašnjem tako i u budućem radu'', naveli su iz Zračne luke Mostar.

Dodali su kako su ponosni smo što su prvi put prošli kroz ovaj specifični nadzor te još više ''što su uspješno zadovoljili sve postavljene kriterije za rad zimske službe''.

Video: Bljesak.info

''Ovaj rezultat osim što jača ugled Zračne luke, pruža zračnim prijevoznicima dodatnu sigurnost i povjerenje u obavljanju operacija na Zračnoj luci Mostar naročito u zimskom redu letenja. Nastavit ćemo raditi s istim entuzijazmom i predanošću, održavajući pri tome visoke standarde sigurnosti u zračnom prometu'', naveli su.

Sudeći prema svim ovim aktivnostima, Zračna luka Mostar ide prema svijetloj budućnosti, a putnici mogu očekivati suvremeni doživljaj već prilikom sljedeće posjete ovoj zračnoj luci.

Kopirati
Drag cursor here to close